Mestareita tapaamassa

Kirjailija ja elokuvaohjaaja Taavi Kassila lähti jo nuorena etsimään itselleen mestaria, joka osaisi kertoa elämän suurimmista salaisuuksista.

Matkan varrella Kassila oppi hiljentymisen taidon intialaiselta joogilta ja tapasi mm. maailmankuulun The Beatles-yhtyeen gurun Maharishi Mahesh Yogin ja Äiti Meeran. Tiibetin buddhalaisuuden korkeimman mestarin Dalai-laman hän sai tavata tämän hallintopalatsissa Himalajalla. Dalai-lamaa ja monia muita mestareita Kassila sai haastatella televisioon.

Suomaisista oman alansa mestareista kirjassa esiintyvät muun muassa hengentieteen filosofi Reijo Wilenius, aivotutkija Matti Bergström, joka kertoo missä kohtaa aivoja Jumala koetaan ja atomifyysikko K. V. Laurikainen, joka näkee valopartikkeleiden liikkeessä Jumalan. Vesa-Matti Loiri puolestaan kertoo kuinka hän koki kuoleman.

Kun Kassila oli tavannut yli kolmekymmentä tunnettua mestaria, hän viimein kohtasi oman mestarinsa. Äiti Amman ja hänen isänsä haastattelu julkaistaan nyt ensi kertaa tässä kirjassa. Kassilan ainutlaatuinen tarina vie lukijansa aikamme suurten ajattelijoiden mielenmaisemiin.

Viisas Elämä. Nid. 322 siv. 25 €.

Mestarit eutkansi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s