Tilattavissa olevat kirjani

10437436_10152305829138780_665056305065503274_n

SEURAAVIA KIRJOJANI ON SAATAVILLA

  1. KUNINGASJOOGA. Nid. 144 siv. Om-kustannus, 2000/2013. 20 €.

Kirjassa esitellään 50 joogaliikettä, joogameditaatiotekniikka sekä kahdeksan askeleen joogan polku. Mustavalko-kuvissa esiityy kirjailija yhdessä näyttelijätär Satu Silvon kanssa. Joogan perusteos, jonka avulla opit joogaamaan kotona.

2. ONNELLISUUDEN JOOGA. Nid. 258 siv. Basam Books, uusintapainos Om-kustannus, 2008/2012/2016

Kirjassa kerrotaan miten jooga näkee onnellisuuden ja kuvaa onnellisuuden saavuttamisen tiellä olevia esteitä ja miten nämä esteet ovat voitettavissa. Kirjassa on paljon harjoituksia siitä, miten onnellisuuden joogaa voi harjoittaa arkielämän tilanteissa. Kuvitettu laitos, kuvat ovat mustavalkoisia.

3. ERÄÄN ETSIJÄN TARINA. Sid./Nid. 287 siv. Otava, 2010. 25 € ja 12 € (nid.).

Taavi Kassilan kiehtova muistelmateos, joka kuljettaa lukijan taiteilijaperheessä elettyjen lapsuusvuosien totuuden etsimismatkalle ympäri maailman, tapaamaan tunnettuja henkisiä opettajia, kuten Krishnamurtia, Maharishi Mahesh Yogia, Dalai-Lamaa ja Äiti Ammaa.

4. TOTUUDEN LÄHTEILLÄ. Sid. 192 siv. Gummerus, 2010. 25 €.

Tässä kirjassa kirjailija vertaa kristillisyyttä, buddhalaisuutta ja hindulaisuutta matkatessaan mestarinsa matkassa eri puolilla maailmaa. Kirjassa käsitellään hyvyyttä ja pahuutta, henkisiä harjoituksia, parisuhdetta, selibaattia, Jumalaa ja Paholaista eri uskonnoissa.

5. LINTU LENSI SYDÄMEENI. Runoja elämästä, jumalista ja rakkaudesta. Nid. 131 siv. Om-kustannus, 2011. LOPPUUNMYYTY.

Taavi Kassila ensimmäinen runoteos. Runoja voisi luonnehtia henkisen kasvun runoiksi, jotka on kirjoitettu innostamaan valon polun kulkijaa eteenpäin polullaan. Kuumana kesäpäivänä lintu lentää luonnon ääressä hiljentyvän runoilijan sydämeen.

6. BHAGAVAD-GITA – JUMALAINEN LAULU. Sid. 592 siv. Like Kustannus, 2011. 35 €.

Hindujen rakastetuin pyhä teos, joogien raamattu Taavi Kassilan uutena käännöksenä ja tulkintana. Tulkinta sitoo tämän ikiaikaisen klassikon nykypäivään. Krishnan kuolemattomia ohjeita rakastetuimmalle oppilaalleen Arjunalle. Totuudenetsijän ikuinen valonlähde, joka auttaa yhtä hyvin aloittelijaa kuin pitkälle ehtinyttä etsijää.

7. RAKKAUDEN AURINGOSSA. Runoja valon polun kulkijoille. Nid. 186 siv. Om-kustannus, 2011. 20 €.

Runoilija on Intian kuuman auringon alla, mestarinsa ashramissa, missä rakkauden aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Runojen teemat liikkuvat jumalallisen rakkauden, nöyryyden, kauneuden, etsimisen ja oivaltamisen maailmoissa.

8. RAMAYANA – RAMAN TARINA. OSA 1 & 2. Nid. 776. siv. Om-kustannus 2019. 40 € (yksi osa 25 €)

Ramayana on Intian eepoksista vanhin. Se on tarina prinssi Ramasta, joka lähtee pelastamaan pyhää puolisoaan Sitaa, jonka demonikuningas Ravana on ryöstänyt ja vienyt Lankan saarivaltioon. Kertomus on vertauskuvallinen tarina tietämättömyyden ja itsekkyyden voittamisesta ja vapautuksen saavuttamisesta. Ensi kertaa suomalaisen suomentamana. Ikuinen klassikko ja totuudenetijöiden ehdoton helmi. Runollinen romaani.

9. MATKA VALOON. Runoja todellisen etsijöille. Nid. 185 siv. Om-kustannus. 20 €.

Runojen taustalla on näkemys Jumalallisesta Tietoisuudesta, johon kaikki maailman uskonnot viittaavat. Avarakatseisuus, suvaitsevaisuus ja rakkaudellisuus ovat näiden runojen kantavia teemoja. Ne puhuvat Elämän omasta Jumalasta, joka on koettavissa kaikkialla.

10. KUULETKO KUINKA LOOTUKSENKUKAT AUKEAVAT. Runoja mietiskelijöille. Nid. 199 siv. Om-kustannus, 2014. 20 €.

Juuri ilmestynyt Taavin uusin runoteos. Runot ovat läpikuultavia, niiden kirjoittaja katsoo maailmaa ja näkee kaikkialla Alkulähteen. Runojen sanat ovat kuin mantroja, jotka kantavat sisällään tietoa siitä, mikä on sanojen tuolla puolen. Ne sanoittavat sanatonta, kutsuvat hiljentymään, aistimaan ja antamaan sisäisten lootuskukkiemme avautua.

11. MISSÄ SATEENKAARI ALKAA. Ajatelmarunoja. Runoja luomakunnasta ja Luojasta, runoja ihmisen ja luonnon välisestä suhteesta. Om-kustannus. 130 siv. nid. 20 €.

12. NASARETIN MIEHEN SALAISUUS. Sid. n. 400 siv. Gummerus, 2016. 35 €.

Kirja kertoo Jeesuksen salatusta elämästä, ikävuosista 13-29, jotka puuttuvat Raamatusta sekä myös ristiinnaulitsemisesta ja sen jälkeisestä ajasta. Kirja on dokumenttiromaani ja perustuu viiden  uskonnon vanhoihin teksteihin. Uskomattoman jännittävä matka siihen mitä Jeesuksen elämästä ei ole kerrottu.

13. MIELENSÄHYVITTÄJÄ. Nid. n. 180 siv. Om-kustannus, 2016. 20 €.

Olemmeko me suomalaiset mielemmepahoittajia. Nämä runot kertovat siitä, miten opimme hyvittämään mielemme.

14. SOKRATES JA RAKKAUDEN TIKAPUUT.  Nid. 260 s. Om-kustannus. Ilmestyy 15.5.2021. 27 €

Dokumenttiromaani suuresta filosofista, hänen elämästään ja ajattelustaan. Teos kuvaa Sokratesta sekä filosofisena ajattelijana että mystikkona. Harjoittaahan Sokrates filosofiaa viisauden jumalattaren kehoituksesta. Teos alkaa Sokrateen pidätyksestä ja vankityrmään joutumisesta. Vankilassa hän muistelee elämäänsä, näin piirtyy lukijan eteen Sokrateen koko elämänkaari ja hänen kehityksensä. Sokrates sai kuulla papitar Diotimalta jo murrosikäisenä rakkauden tikapuista, joita pitkin Sokrates halusi nousta yhä korkeammalle tasolle, kohti elämän suurinta mysteeriota.

15. MEDITAATION KULTAINEN KIRJA. Sid. n. 300 sivua. Kuvitettu laitos. Viisas Elämän. ILMESTYY SYYSKUUSSA 2021.

Teos käsittelee meditaatiota sekä tieteellisestä näkökulmasta että pyhien kirjojen valossa. Samalla kirja on käytännöllinen opas sinulle, joka haluat oppia meditoimaan tai syventää meditaatioharjoitustasi. Teoksessa on kymmenen erilaista meditaatiotekniikkaa mantrameditaatiosta visualisointiin, mindfulnessista luontomeditaatioon. Paneudumme myös meditaation historiaan ja siihen miten eri uskonnoissa ja henkisissä perinteissä nähdään meditaatio.

Kirjat toimitetaan kirjailijan omistuskirjoituksella varustettuna kotiosoitteesi. Hintaan lisätään postimaksu. Tilauksen voi toimittaa ylläolevalla kaavakkeella tai meilaamalla taavi.kassila@gmail.com Huom! Muista liittää mukaan osoitteesi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s