Lintu lensi sydämeeni

Kuva

Kannen valokuva: Juha Kassila

Runoja elämästä, jumalista ja rakkaudesta.

Taavi Kassilan ensimmäisen runokokoelman runoja voisi luonnehtia henkisen kasvun runoiksi. Ne on kirjoitettu innostamaan henkisen tien kulkijaa eteenpäin valon polulla, löytämään itsestään ja elämästään uusia ulottuvuuksia, rakastamaan entistä laajemmin ja syvemmin, ilman ennakkoasenteita ja odotuksia. Toiset runoista ovat kuin rukouksia Korkeimmalle Voimalle, Hänelle, joka on kaikkien uskontojen taustalla ja tuolla puolen. Runojen sanat ovat kuin mantroja, voimasanoja, jotka kantavat muassaan lohdutuksen, innoituksen ja rakkauden energiaa, energiaa, joka voi avata vastaanottavaisen lukijan sydämessä uusia ovia ja ikkunoita arkielämän keskelle.

Kuumana kesänä lintu lensi luonnon helmassa hiljentyvän runoilijan sydämeen ja nyt runolintu lentää maailmalle löytääkseen tien vastaanottavaiseen sydämeen tehdäkseen sinne oivalluksen ja rakkauden pesän.

Kannen kuva: Juha Kassila. Taitto Raisa Taurimo. Painettu Hansaprintissä.

Nid.  131 siv. Om-kustannus 2011. LOPPUUNMYYTY.

taavi.kassila@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s